3 Mayıs 2009 Pazar

itü sözlük yazarlarından diazepam'dan


...

"cem gariboğlu’na açık mektup

her katil cinayet işlediği yere geri dönermiş...

bilmiyorum ne derece doğru, cinayet işleyen kişilerin psikolojisi üzerine ahkam kesmem klasik bir “closer”, “csı:ny” bilemedin “without a trace” izleyicisi kadar olacaktır, ama insan olarak tahmin edebiliyorum ki bir katilin vicdanı cinayet işlediği yerden asla ayrılmaz. münevver karabulut’un cesedinin, parçalanmış cesedinin bir çöp konteynerinde bulunmasının üzerinden 60 küsur gün geçti, dile kolay iki ay. suçu ispat edilene kadar herkes masumdur ama sen vicdanlarda mahkûmsun cem, çünkü kaçtın. çünkü gencecik bir kızın bedenini hoyratça parçaladın, ruhunu, gülüşünü, muhabbetini bu dünyadan aldın götürdün. götürdün diyebiliyorum çünkü suçsuz olduğunu düşünen birinin ortadan kaybolmasına başka türlü bir yorum getiremiyorum.

daha bugün bir yazı okudum gazetede, çocuklara ölümü anlatmak üzerine. çocuğunuza asla ölüm konusunda yalan söylemeyin türü nasihatler verdikten sonra şöyle demiş bir psikolog “çocuğunuzun ölen evcil hayvanını, mesela kuşunu asla çöpe atmayın, bu onda tamiri zor kişilik bozulmalarına yol açabilir.” oysaki sen süreyya ve nagihan karabulut’un biricik evlatlarını çöpe attın cem, belki onlar çocuk değil, kişilik bozulmaları olmayacak ama ya içlerinde açılan kocaman delik? o delik nasıl kapanacak cem? bunları düşünmediğini biliyorum, büyük ihtimalle sen şimdi korunaklı olduğunu düşündüğün bir yerde kendinle hesaplaşma derdindesin. senin bu hesaplaşmayı yapmayacak kadar insani duygularından arınmış olduğunu düşünemiyorum. senin için alkol problemi vardı, cinayet filmleri izlerdi deniyor, olabilir bunlar yaşadığın gerçeklikten bir kaçış olabilir senin için, ama ya vicdanın? onu da köreltebiliyor mu yediklerin içtiklerin? gece yatağına uzandığında uyuyabiliyor musun aklına münevver'i getirmeden. hiç ağlama krizlerine girmiyor musun?

ne kadar süreceğini sanıyorsun cem? ne kadar süre kaçıp saklanacağını, ailenden, arkadaşlarından, toprağından uzakta yaşayacağını sanıyorsun? acaba gün gelip de unutacağını mı düşünüyorsun bu faciayı? diyelim ki 60 yaşında yakalandın ve ömrünün sonuna kadar hapse atıldın, sanıyor musun ki "olsun en azından yıllarca kaçtım hayatımı yaşadım" diyebileceksin. senin durumun münevver'den de kötü cem, münevver katledildi, göçtü gitti, ama sen? sen o vicdanla yaşamak zorundasın. geceleri kâbuslar görecek, yıllar geçse de münevver’in yüzünü unutmayacaksın, o gece eline bulaşmış olan seni seven, bir ihtimal senin de sevmiş olduğun insanın kanının kokusu burnundan hiç gitmeyecek. ellerini her dakika yıkasan da bir kırmızılık kalacak elinde.

ben bir babayım cem, daha çok taze bir babayım ama babayım. değil evladımın öldürülmesi, hastalanması bile geceleri uyumamam için yeterli bir sebep. o yüzden anlıyorum münevver’in ailesini, tv’de, gazetede kızlarının resmini her gördüklerinde, senin adını her işittiklerinde, ne zaman bir gitar kutusu, çöp konteyneri lafı geçtiğinde içlerinden geçeni anlıyorum. senin de anlamanı isterdim, münevver'in annesi nagihan hanımın "cem oğlum gelsin anlatsın niye böyle olduğunu" deyişindeki samimiyeti, sana hala “oğlum” diyebilmesindeki duyguyu anlamanı isterdim. tahminimce okumuyorsun türk medyasını, izlemiyorsun haber bültenlerini, bu bir savunma mekanizmasıdır okuma, izleme bir şey diyemem. zaten bu medya günün birinde bırakacak bu olayın peşini merak etme, cem adı, münevver adı çoğumuza hiçbir anlam ifade etmeyecek, silinip gidecek bizim hafızalarımızdan. gönül ister ki unutmayalım ama unutacağız biliyorum. ancak sen kendini susturamayacaksın cem, vicdanın susmayacak. sen onu dinlememeye çalışacaksın ama o kendini duyuracak. kemirecek seni, tüketecek, ilahi adalet dedikleri bu işte. sen hapishanede dört duvar arasında çekmediğin cezanı, kendi içine ördüğün duvarlar arasında çekeceksin.

nereden mi biliyorum bunları? ben senin içinde de insaniyet adına bir şeylerin kalmış olduğuna inanmak istiyorum ve eğer bu inanmak istediğim şey doğruysa cem, sen yukarıda saydıklarımın hepsini çekeceksin. günün birinde yakalanırsan ki er geç yakalanacaksın, “vicdanımı susturamadım” diyeceksin. işte ben o gün bu yazımı senin yattığın hapishaneye yollayacağım, üstüne bugünün tarihini koyarak."

http://diazepam-ayakizleri.blogspot.com/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

munevver and cem shocks 2
yazinin birinci bolumu:http://hanifgundem.blogspot.com/2009/05/munevver-and-cem-shocks-1.html

Selam selam
Gelelim abaza Oguz meselesine

Abaza Oguz yani Oguz Korukir bir donem Sedat peker in ekibinde yer aldigni ve Kral faysal lakapli bir mafya babasiyla isbirliginde oldugunu bir sekilde biliyoruz.Korukir; rektor Atif ural doneminden beri KOCAELI UNIVERSITESI icinde etkindir simdi etkisi azalsa da Personel daire baskanligindan Mehtap KARACAN ve Recep AKBULUT uzerinde etkilidir.(http://www.kocaeli.edu.tr/idari/personel/idari.htm )

http://arsiv.zaman.com.tr/2003/02/25/marmara/butun.htm

"Cem Garipoğlu, olaygecesi İstanbul’da kaldı. 1 gün sonra ise İzmit Körfez’de “Abhaza Oğuz” ya da “Adapazarlı Oğuz” olarak bilinenmafya lideri Oğuz Korukır’ın adamları tarafından himaye edildi. 2 gün boyunca Körfez’de, Garipoğulları ile ilişkisi bulunan plastikfabrikası sahibi bir kişinin yanında kalan Cem Garipoğlu’na bu arada sahte kimlikve pasaport hazırlandı. "

Biz abaza Oguz un bu iste masum oldugunu dusunuyoruz ancak HT gazete de deginilen Kocaeli KORFEZ ilcesinin Tutunciftlik mahallesinin YESIL -GERCEK LAKAbi sakalli dir- LAKAPLI MAHMUT YILDIRIM ve benzeeri Gladio elemanlarinin lojistik ve egitim yeri oldugunun bir Gladio karargahi oldugunun bilinmesi gereklidir.
Kocaeli de Gladio yapilanmasinin o kadar b...u cikmistir ki Abdullah Catli ve Kocaeli valisi Gokhan Sozer in beraber fotograflari cekilmistir.Catli aslinda oldu gosterilmis ve daha derin bir yapilanma olan Das Som orgutunde yer almaktadir.(das som hakkişnda lutfen:http://hanifislam.com/H_Aiberg/komplonun_perdearkasi.htm bakiniz)
Kocaeli Gladio nbun finansmani Saatci ali efendi konaginin peskesi ve izmit nufus un arsivinin kacirilmasiyla gerceklestirilmistir.Valilik bu olaylari sorusturacagi yerde ortbas icin izmit nufus u mumkun olan en uzak yere gondermis ve ortaligi toparlamaya calisan memurlarini surgun etmistir.Basit bir memur olan nukhet Oruc vali yardimcisi Mehmet ozcan in metresi olmasi karsiliginda 100 binlerce lira il ozel idareden buharlastirmis 6-7 ay hic ise gelmeden maas almistir.Valilik bu konuda doyurucu bir aciklama YAPMALIDIR.

Daha once Yalova Bursa arasi gokcedere koyunde Davlumbaztepe mevkii Erikli selalesine giden yol uzerinde Gladio/Das Som orgutunun kasmpi oldugunu Catli ve Hiram abas in bu kampi teftis ettiklerini byazmistik,(http://hanifgundem.blogspot.com/2009/04/munevver-karabulut-cinayeti-yeni.html )Cem garipoglu nun bu kampta ESIR oldugunu da habere dikkat edelim:
"Gazete HABERTÜRK’e mihbarda bulunan kişi ayrıca emekli asker ve Cem Garipoğlu’nun Bursa’daki bir oto galerisinde görüldüğünü iddia etti. "bu yerr muhtemelen Bursa nilufer dir.Selcuk okmen de burada Catli ile bulusmakta beraber iskender kebab yiyip bilisim projeleri konusmaktadirlar
(Kamp hakkinda daha detayli bilgi icinhttp://groups.google.com.tr/group/turkgucu/msg/2ec2f46c3dfcaf87
http://hanifgundem.blogspot.com/2008/12/sanem-joshua.html
http://hanifgundem.blogspot.com/2009/01/gladio-nun-kadinlari.html
http://hanifgundem.blogspot.com/2009/01/gladio-nedir-hocamiz-aiberg-den.htmlhttp://hanifgundem.blogspot.com/2009/04/munevver-karabulut-cinayeti-yeni.html
http://hanifgundem.blogspot.com/2009/01/gladio-notlari.html
http://hanifgundem.blogspot.com/2009/04/keser-doner-sap-doner-fethullah-hocaya.html)
Bu koy ve cevresi incelenirse Cem e ulasilir kanaatindeyiz.Ayrica su isimlere de dikkat edilmeli
Kocaeli Valiligi:Derhal sorusturma acilmali

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/04/valilikteki-cetenin-konut-gasbi.html

Elmed medikal:

Netceviri.com:
Cenan ABAS (SEL):Hiram ABAS in kizi Cashmir moda evinin sahibi hocamiz Aiberg Abas ailesini izleyin Hiram i bulursunuz demisti.

http://www.modatakip.net/moda-haber/deriyi-secmodel-begen-sana-ozel-uretilsin.html
http://www.istanbulbestplaces.com/Roportaj.aspx?id=10
http://arsiv.sabah.com.tr/2009/01/18/gny/haber,A79F1601F77B451AA99B641A18622978.html
Pelin BATU: 28. derece mason Rasit sungu nun torunu.Atlas Jet ucaginin dususunden sonra photomultiplicator cihazini ve hocamizin yazdigi simulasyon yazilimini izmit teki kuzeni Sanem Joshua ya goturen bayan.Oyuuncu/yazar/sunucu selcuk okmen in halasi olur.
http://hanifgundem.blogspot.com/2009/02/vali-gokhan-sozer-istifa.html
Sanem Joshua:Karanliklar prensesi satanist rahibe photomultiplicator cihazini prof hasan dincer e getirdi
http://blog.wolkanca.com/pelin-batu-uskudarda-mini-etek-giyemediginden-sikayetci/http://hanifgundem.blogspot.com/2008/12/sanem-joshua.html
> > > Haluk Dural
> > > *İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek:*
> > > *11Eylül, 'Çeçen', 'Uygur' teröristleri ve İstanbul İngiliz Konsolosluğu'nu > > > bombalayanlar Yalova'daki SüperNATO kampında eğitildi*
> > > * *
> > > *Yalova'nın Gökçedere köyü çevresinde Davlumbaz tepesi eteklerinde, Erikli > > > Şelalesi yakınındaki kampta "Çeçen" ve "Uygur" teröristlerine dinsel ve > > > askeri eğitim verildiğini 13Eylül2004 günü açıklamıştık. Şimdi de "El > > > Kaide üyesi" El Sakka,11Eylül2001'de ABD'nin İkiz Kulelerini yıkan > > > saldırının 6 eylemcisini "Yalova Gökçedere köyü yakınlarında" eğittiğini > > > İngiliz Sunday Times gazetesine anlattı. *
> > > *İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 27 Kasım 2007 günü İP İstanbul İl > > > Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, El Sakka'nın silahlı eğitim > > > yaptırdığı Yalova'daki Çeçen terörist kampıyla ilgili görüntüleri gösterdi > > > ve özetle şunları belirtti: *
> > > *ÖZETLER > > > * Rusya'nın Çeçenistan ve Çin'in Sinciang-Uygur bölgelerinde terör eylemleri > > > tertipleyen SüperNATO, El Sakka'nın anlatımına göre, aynı zamanda11Eylül > > > İkiz Kuleler saldırısını da örgütlemiş oluyor. > > > * 2003 yılı Kasım ayında İstanbul'da İsrail Neve Şalom Sinanogu'nu, İngiliz > > > Konsolosluğunu ve HSBC Bank'ı bombalayarak 57 yurttaşımızı katleden terör > > > eyleminin de SüperNATO tarafından düzenlendiği doğrulanmış oluyor. > > > * MİT tarafından, 24 Mayıs 2004 günü intihar ettiği açıklanan, MİT mensubu > > > A.E.'nin, bu kampı izlediği ve ortadan kaldırıldığını üç yıl önce > > > açıklamıştık. > > > * ABD'nin Rusya ve Çin gibi ülkelere karşı yürüttüğü terörist faaliyete > > > kucak açan Ankara'daki iktidar sahipleri, büyük suç işlemişlerdir ve > > > Türkiye'nin ittifak olanaklarını ve direnme gücünü dinamitlemişlerdir. > > > * Türkiye'de başka kamplar da bulunmaktadır. Hepsi derhal tasfiye > > > edilmelidir. Bu kampları himaye eden sorumlular hakkında, başta Tayyip > > > Erdoğan olmak üzere derhal soruşturma açılmalıdır. *
> > > *KAMP GÖRÜNTÜLERİNİ 13EYLÜL2004'DE GÖSTERDİK* > > > Biraz önce izlediğiniz Yalova Gökçedere köyü yakınında Davlumbaz tepesi > > > eteklerindeki Çeçen terörist eğitim kampı görüntülerini, 13Eylül2004 günü > > > basın mensuplarımıza göstermiştik. O zaman Yalova kampında Rusya ve Çin'de > > > "Çeçen" ve "Uygurlar" adına terör yapanların eğitildiğini bulgular, belgeler > > > ve tanık ifadeleriyle anlatmıştık. Terör eğitiminden geçen çok sayıda > > > kişinin isimlerini ve kimliklerini resmi belgelere dayanarak açıklamıştık. > > > Bu arada, kamp yerinin haritasını, Türkiye'de verilen Emniyet ifadelerini, > > > Rusya'da ele geçirilen kanıtları ve Rus polis yetkililerinin açıklamalarını > > > da sunmuştuk. Aydınlık dergisi de, 12Eylül2004, 19Eylül2004, 26Eylül > > > 2004 ve 14 Kasım 2004 tarihli yayınlarında bu kamptaki terörist eğitimi > > > konusunda çok geniş bilgi verdi. Cumhuriyet gazetesi de, 14Eylül2004 günü > > > Yalova'daki terör kampları haberini verdi.
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=30.11.2007&Newsid=149546&Categoryid=1
Yalova'daki kampa Yalova Valiliği'nin müdahale edemediğini, kamp hakkında bilgi edinen MİT mensubu A.E.'nin öldürülüp, intihar süsü verildiğini de iddia eden Savaşer, şöyle konuştu:
"El Kaide, ABD terörünü maskelemek için kullanılan, ABD güdümlü bir örgüttür. ABD, 24 Müslüman halkın yaşadığı ülkelere karşı haçlı terörünü, din kisvesiyle denetim altına aldığı terör örgütleriyle yürütmektedir. Sakka'nın ifadesine göre ikiz kuleleri yıkan eylemlerin arkasındaki örgüt Süper NATO'dur. ABD'nin haçlı seferine zemin hazırlamak için bu büyük tertibi düzenlediği görüşü doğrulanmaktadır. Türkiye'deki ABD güdümlü iktidar sahipleri, Yalova terör kamplarından sorumludur. 13 Eylül 2004 tarihine kadar bu kampların varlığını bilmediklerini iddia etseler bile, üç yıl önceki açıklamamızdan bu yana, hükümet makamlarını işgal edenler bu terörist kamplarını bilmektedirler ve sorumludurlar. Türkiye'deki Süper NATO güdümlü terör kampları derhal tasfiye edilmelidir. Bu kampları himaye eden sorumlular hakkında başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere derhal soruşturma açılmalıdır."
http://arsiv.zaman.com.tr/2003/02/25/marmara/butun.htm
Ferhat Güzel’e örgüt davası açıldı İsminaz Bozkurt’un aşiret lideri Bedrettin Ekdi’ye borç olarak verdiği 1 milyon 250 bin markı alamaması üzerine devreye girerek çete lideri Oğuz Korukır’a parayı tahsil ettirmeye çalıştığı iddia edilen türkücü Ferhat Güzel hakkında örgüt üyeliği suçundan 6 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Cumhuriyet Savcısı Sinan Ali Yaşar tarafından hazırlanan iddianamede Oğuz Korukır ve Ferhat Güzel’in çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu, aşiret reisi Bedrettin Ekdi’den zorla para tahsil etmeye çalıştıkları iddia edildi. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. İstanbul, cha

Yorum Gönder