2 Haziran 2009 Salı

bunca tepkiye, bunca eleştriye rağmen kendisine hayran insanların hepimizin gözlerinin içine baka baka "ne derseniz diyim münevver de suçlu"diyebildikleri, bunun için adına sosyal ağ denilen bir ortamda hakkında övgüler düzülen bir fenomendir.

bu kadar tepki karşılığında mazlum'u oynaması, mazlum rolü biçilmesi gayet doğaldır. biz 70 milyonluk halkın ciddi bir kısmı utanmadan da kendisine psikolojik işkence yapmaktayız. babasının gözaltında olmaması yetmiyormuş gibi ailesinin ve hatta ailesinin sahibi olduğu burgaz rakı'nın da hesaplarına bloke konulmasını talep ederek dünyanın en vahşi işkencecileri haline geliyoruz. o kadar gaddarız ki; şehrin patronları muammer güler ve celallettin cerrrah beyler önce aileyi, sonra da bizi sakin olmaya davet ediyorlar.

oysa sorunumuzun sadece cem garipoğlu ile olmadığını kimse anlamıyor. neden cem garipoğlu'nu önemseyelim ki(!) ilk boğaz kesen cani cem garipoğlu değil ki(!) daha bugün 38 yaşında bir adam kendi ailesinden 8 kişinin de kafasına kurşun sıkarak bir aileyi yok ederken biz neden cem garipoğlu üzerinde yoğunlaşalım ki?

ağrı'da ailesinin baskısından kaçıp polise sığınan kadın ailesine teslim edildikten sonra vucudu delik deşik edilmiş, kulağı kesilmiş halde çöpten daha geçen hafta çıkarıldı ama biz hala cem garipoğlu'nu tartışıyoruz.

adapazarında 10 gün önce boşanmak istediği kocasıyla buluşan bir kadın gönül yarası misali delik deşik edilirken biz niye hala cem garioğlu'nu tartışırız?

mardin'de adına kiminin cehalet, kiminin töre, kiminin de para hırsı dediği katliamı bile bir ay gibi kısa bir sürede unuttuk ama cem garipoğlu'nu neden unutmuyoruz?

yeni adanalar, yeni mardinler, yeni ağrılar, yeni gönül yaraları, yeni töre cinayetleri, yeni tecavüzler, tacizler olmaması için cem garipoğlu'nun yakalanmasını ve sadece cem garipoğlu değil tüm sorumluların halk nezdinde yargılanmasını istiyoruz.

cem garpoğlu zenginle fakir arasında, patronla işçi arasında, ezenle ezilen arasında ve en çok da faille meçhul arasında bir kazanan ikonudur artık. cem garipoğlu kazandığı sürece tüm insanlığın kaybedeceğini düşünüyoruz. hep ekonomik zenginlik arkasına saklanan siyasal ve diplomatik gücün kazandığı bu düzende cem garioğlu bir toplumsal ikondur. tüm adli, siyasi cinayetleri, tüm faili meçhulleri, tüm sömürü sistemini kendi içinde barındıran bir sistemdir.

ülkedeki asıl çeteleşmenin parayla adalet, parayla sağlık, parayla eğitim ve parayla güvenlik olduğunu gözlerimize baka baka bize öğreten bir öğretmendir cem garipoğlu. biz böyle bir eğitimi de, böyle bir siyasal-sosyal düzeni de istemediğimiz için önce cem garipoğlu'nun sonra da tüm pisliklerini bu yöntemle hasıraltı eden benzer dolandırıcıların, katillerin, serserilerin yakalanıp yargılanmasını istediğimizden cem garipoğlu'nu unutmayacağız.

unutmuyoruz çünkü unutmak affetmektir. unutmak yeni münevver'leri başka konteynırlardan toplamaktır. unutmak acıya ortak olmak değil acıya sebep olmaktır.

-ayı bal yapay-

2 yorum:

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/08/satanizmin-13-basamagi.html

siyonizmin 13 basamagiselam selamsizlerden gelen mesajlardsa surekli siyonizmin 13 basamagi soruluyor.Oncelikle onbilgi verelim:

dunyada paranormal ve istihbari guclerini de kullanarak savasan uc buyuk guc vasrdir

1-)Hacli konseyi : priory of sion ( http://en.wikipedia.org/wiki/Priory_of_Sion ) orgutunun komutasindadir.Hacli seferleri ve 1.korfez savasi gibi olaylarda etkisi vardir.Vatikan uzerinde papa 2.benedict secilene kadar etkindiler

2-)Seytaniler (satanic coven) : Kabbala ve satanizmi temel alan yahudi tarikatidir.Tarkitain zaman yolculugu yapan kanadinin ismi Zero-N dir (0N) .Finans teknoloji dunyasi ve siyasette etkindirler.siyonizm ,komunizm fasism gibi ideolojileri ordo ab chao geregi olusturmuslardir.Orgutun zamanustu yoneticisi Wolf Messing dir.Sirlar kitabi diye siyonizimin tepesindeki uc hahamin okuyabilecegi kitaplari vardir

http://www.twothousand.com.au/read/book-of-secrets-2/http://www.scribd.com/doc/3032505/brotherhood-of-satan-recommended-reading


3-)Hilaliler(zigzag): Kurulus tarihi eski misir a veya halidi bagadid ye dayandirilir.Kimilerine gore direkt Thule Qaanak kurmustur.Orgutun gunumuzde/2050 li yillarda ve 23.yuzyilda kollari vardir.gunumuzdeki kolunu yoneten prof dr hans von aiberg dir.Hizir tezkiresi kitabiyla insanligin teknososyal gelismesini hizlandirmayi amaclarlar.İste 13 basamak bu orgutlerden ikincisinin felsefesidir.Amaclari insanligi tamamen ele gecirmek maddi ve manevi varliklar uzerinde tam tahakkume erismektir
1.Humanitas: insanlik alemi. goyim de derler hayvandan farksiz suru olarak goruruler.
2.pre masonique: lions rotary diners gibi orgutler ve new acropolis,scientology orgutlerinin tabani
3.blue lodge:Masonlugun ilk uc basamagi
4.Philosophic lodge: 4.-16 basamaklar
5.Red lodge (Lodge de rosa) : 17-33 basamaklari arasi
6.Supra masoniq nacional: milli duygulari oksayan isimler tasirlar.Ulkemizdeki grublar Erenler grubu,dost grubu,encumen i danis,bozkurt tugayi ...vs dir bunlari yoneten ise Milli birlik komitesidir komite baskani tipci profesor ihsan .d dir
7.enternasyonal supra masonik: adini cok duydugumuz CFR,club of rome,bilderberg,trilateral grublari

8.enternasyonel masonik supra supra: ust bilderberg orgutudur. 2002 oncesi gulen-yilmaz-ecevit uclusu idi 2002 sonunda ise GULer yuzlu ve BEBE suratli babacan iki kisi orgutun basina gecti.

9.BOP/medeniyetler ittifaki/dinler arasi diyalog projeleri: Ust yonetimi ve teorisyenleri

10.Satanic: OTO/scientology/ new acropolis(yeni yuksektepe) orgutunun ust yonetimi.

Yeryuzundeki belli bolgeler insanlarin ve cinlerin hemzemin olduygu yerlerdir. Tuzla-dilovasi bolgesi,ODTU ormanlik bolgesi, yerebatan sarnici,spil dagi ve Kocaeli valiliginin simdiki yeri bunlardandir
.Satanicler donem donem buralarda ayin yaparlar. bunu bilen Kocaeli belediyesi 2007 yilinda valiligi tasimak istemis ancak vali gokhan sozer bu ise tas koymustur.
nukhet oruc olayinin/zimetinin saatci ali efendi peskesinin,secimlerdeki saibeninin ,engin temel/munevver karabulut cinayetlerinin sirri buradadir.Yakin donemde Kocaeli satanist aristokrasisi ankara/batikent te http://www.elmed-lithotripsy.com/ firmasinin temsilcisi gumushaneli Nurcihan D. ile gorusme yapmislardir amaclari HDCF yi yok etmektir
11- satanic konsey: 40 lar konseyi de denir ifritlerle-ust duzey seytani cinlerle- gorusebilen ust duzey satanistler
12-Sanhedrin: 70 satanist haham
http://www.supernaturalspirit.com/anti_coven_service.html
13-3 haham: Seytan la ve gelecekle gorusebilen en ust duzey satanistler

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/08/asl-hanm-oncelikle-cok-hos-bir-hanmsnz.html


munevver karabulut cinayeti
aslı hanım öncelikle çok hoş bir hanımsınız...size daha önce sormuştum...gariboğlu ailesiyle aile dostuysanız cem denen hayvanın böle bi suç işleyeceği konusunda neden uyarmadınız..saygılarımla...ve sizin söyleminiz daha etkili olur sanıyorum;yay burcu bakire kızları panodan uyarmanız mümkünmü?
s
elam Azize
Hoş bir kadın olduğumu kocam bile görmüyor gözü dışarılarda :( Garipoğlu lalrla-Garbo dur aslı Greata Garbo yu düşün- aile dostu değilim.Uzaktan akrabalık var sadece sanıldığı gibi Kürt,Ermeni vs değillerdir.
Kasım beyin babası Kuzey Afrika göçmenidir Maarano tabir edilen Yahudilikten Hiristiyan Arap kimliğine geçmiş ailellerdendir.Buraya da 1919 gibi gelmişler İtalyan lejyonuyla birinci dünya savaşı sonunda Adana ya yerleşip Müslüman Türk kimliğine giriyorlar. Cem in babaannesi Kürt yahudisidirBilderberg toplantılarına son beş yıldır kimler hangi bebek yüzlü siyasetçiler kabak kafalılar düzenli katılıyorsa onların finansal arka planını incele cinayeti çözmeye bir adım daha yaklaşırsın.
CEM MUNEVVER LE evlenmeyi düşünüyordu.Tanıştırılması planlıydı ilk düşüncesi "güzel tombiş bir kız biraz takılırım" dı.
İkisi arasında özellerli benimle beraber mezara gidecek ben onların Aslı halalarıyım.
Cinayetten iki hafta önce Kasım Garipoğlu'nun liderliğinde aile toplantısı yemekli bir toplantı düzenlenmiş.Tesadüf İstanbul dayım cep telefonum çaldı Kasım bey arıyor eşimle beraber gittik.Eşim Osman Nuri YILMAZ HDCF örgütünün koordinatörlerindednir.Neyse masaya oturduk restorantı kapatmışlar bizden başka bir masa vardı onlar da kalktı bir zaman sonra Kasım bey celalalendi.Üçümüzün beraber gittiği yewrlerde çekilmiş resimleri ses kayıtlarını gösterdi dinletti bana"senin o kahrolasıların-zigzag cemaatini kastediyor- arasına gtiiğin yetmiyor şimdi de Cem i mi götüreceksin ? A..na kodumun karısı bir de kenar mahalle dilberini peşkeş çekiyorsun..." ağza alınmayacak küfürler Osman ı zor tutuyorum body buildingçi kodumu Kasım ın da piçlerinin de anasını beller.
O sıra
"Saatçi ali efendi konağı projesine de Rozak projesine de köstek oldunuz ! Her gün Kocaeli valiliğindeki çete diye yazıyorsun.Seni de o bebek boku sarısı saçlı Hans ı -HANS VON AİBERG- da araya karbon kağıdı koyar öyle s...im ! Tayyip i eşek cennetine yollayacaz railgun la bizim Nuri-Gündeş- bu işlere bakıyor Kocaeli valiliğinden harcırah çıkacak sırf bu proje için.Derdiniz ne a... koduklarım Tayyip de gidecek işte sayemizde hala siyonizm diyip duruyorsun.
Bak daha dün Salamon zakuto ile Mahir lerle konuştum siktirin gidin sen Hans ve ekibin yurt dışında Avrupa da istediğin ülkede Zigzagçılık oyna ama artık burada bize bu-laş-ma !! Valiyi de- GÖKHAN SÖZER- yerinden oynatamazsın cumhurbaşkanı sekreterliğinden imza aldım Tayyip in adamı değil artık sattı onu sattı !! Kolay mı valilikte o kadar süre durmak a..nı s...tiği bütün kadınların fotoları elimde Catlı ile görüşmesi falan ..."
Beni ve çocuklarımı tehdit edip ölmüş anama da laf söyleyince dayanamadım masadaki bıçağı aldığım gibi üzerine atladım zor tuttum kendimi " Ulan Şeytan dan korksak zigzag a girmeyiz Demirden korksak trene binmeyiz.O kız-Münevver- veCem seviyorlar birbirlerini engel olamazsınız.Pis şeytani ritüellerinize o çocukları yem ettirmem.Levent zaten itoğluitin teki bari bu çocuk kurtulsun.Haim-Hayyam- benim yönetimimide yaşasa önce ilk vukuatından karekodu sağ eline kondururum arkasından elinden boğum alır kafasına kadar çıkarım her vukuatında ama onu bu ülkede en çok savunan benim.ama sen babası olarak Rus yahudisi Mesut a peşkeş çektin oğlunu.Pardon sen iskele babası bile değilsin çünkü sen adam değilsin" dedim Arkasından çıkarken "G...ün yiyorsa burada vurdurursun beni sizlerin de malınızın mülkünüzün de bu ülkenin emekçileri içine s..caz mezar taşınız hela kuburu olsa şükredin " dedim herkes şoktaydı aile pısacağımı falan düşünmüştü sanırım SÜRECEK

Yorum Gönder